Toimitusehdot

Voimassa 19.03.2021 alkaen. Pidätämme oikeudet hintojen ja postikulujen muutoksiin. Nämä toimitusehdot koskevat kuluttaja-asiakkaita.

Tilaaminen ja maksutavat

Voit ostaa tuotteen tästä verkkokaupasta Klarnan kautta suomalaisten verkkopankkien maksupainikkeilla tai luottokorteilla. Verkkokaupasta ostettaessa saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tilauksen voit tehdä myös sähköpostitse, yhteydenottolomakkeen kautta tai sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Instagram) jolloin sinulle lähetetään ennakkolasku Op-kevytyrittäjä palvelun kautta sähköpostiin.

Hinnat

Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

Toimitustapa ja -alue

Toimitus postitse kirjeenä tai pakettina Postin tai Matkahuollon kautta, riippuen tilattavien tuotteiden/tuotteen koosta.
Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen.

Toimitusmaksut ja -aika

Pienet, alle 250 gramman tuotteet toimitetaan kirjeenä hintaan 3€. Isommat lähetykset toimitetaan pakettina 6€ hintaan vastaanottajan lähimpään Postin tai Matkahuollon pisteeseen. Toimituskulujen määrän näet ostoskorissa ennen maksutapahtumaa.
Tilaus lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta tilille. Toimitusaika vaihtelee toimitustavan mukaan 1-14 päivää.

Palautus/vaihto

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk palautusoikeus. Mikäli palautat tuotteen, otathan ENSIN yhteyttä sähköpostitse (elisa@jemmadesign.com) sopiaksemme yksityiskohdista. Viallinen tuote voidaan vaihtaa samaan uuteen tuotteeseen. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja mahdolliset tuotelaput on oltava paikallaan. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Tilaustöillä ja aletuotteilla ei ole palautus- ja vaihto-oikeutta. Mikäli paketti on vaurioitunut Postin käsittelyssä, reklamoi välittömästi Postiin.
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (https://www.kuluttajaneuvonta.fi)

Asiakastiedot

Asiakkaan ilmoittamia henkilötietoja käytetään ainoastaan tilauksen käsittelyyn. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, ainoastaan tarvittavat tiedot kuljetusyhtiöille tilauksen toimittamista varten.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

040-5171182/ Elisa
elisa@jemmadesign.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: