Henkilö Jemman takana

Hei vaan kaikki, olen Elisa Niemelä, ompeluyrittäjä Kangasalta. Toimin yrittäjänä Op-kevytyrittäjä palvelun kautta ja teen pääasiassa tilauksesta erilaisia ompelutöitä, kuten sisustustuotteita, käyttötekstiilejä ja vaatteita sekä asusteita. Omaan tuotantoon kuuluu kierrätysmateriaaleista ja hukkapaloista/jäännösmateriaaleista valmistetut tuotteet, kuten Pesupisarat (kestoliinat ja pesulaput), Kahvipussi- korit ja Kauratyynyt päällisineen.

Kierrätys ja ekologinen elämäntapa on pikkuhiljaa hiipinyt elämääni vuosien saatossa. Nyt oikeasti aikuisena on lopulta ymmärtänyt enemmän omaa itseään ja muita ihmisiä itsensä ympärillä. Haluan omalta osaltani auttaa tulevia lastenlapsiani ja heidän tulevia jälkipolviaan saamaan elinvoimaisen ja turvallisen maapallon elää. En todennäköisesti pysty tekemään mitään järisyttäviä ja suuria muutoksia, mutta omalla pienellä panoksellani voi olla lopulta suuri merkitys.

Vältetään turhaa jätettä, kierrätetään mahdollisuuksien mukaan, ostetaan lähellä tuotettua ja tehdään ihan itse jos osataan. 🙂

Jälleenmyynti

Jälleenmyynti toimii molempiin suuntiin. Eli otan mielelläni uusia, ekologisia tuotteita tilimyyntiin Jemman puotiin ja mielelläni myös annan omia tuotteitani muualle jälleenmyyntiin. Minimitilausmäärät ovat pieniä ja kaikesta voidaan yhdessä sopia.
Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluaisit Jemman tuotteita myytäväksi yritykseesi tai jos sinulla on minulle jotain myyntiin tarjottavaksi!

Graafinen suunnittelu

Teen myös graafista suunnittelua, kuten logoja, flaijereita, kotisivuja jne. Kysy rohkeasti tarjousta!
Suunnittelemiani sivuja ovat nämä omani, sekä Hc-Putki putkiyrityksen sivut. Valmiita logoaihioita on aina nähtävillä Facebook sivuillamme.
Kysy tarjousta!

*Kaikki kuvat ovat itse ottamiani, ellei toisin mainita.


Tehdään tämä yhdessä

Rakkaudella, Elisa

%d bloggaajaa tykkää tästä: