Jemma puoti laajenee!

Hain tässä taannoin aktiivisesti ekologisia, pieneen puotiini sopivia tuotteita jälleenmyyntiin ja ensimmäinen sopimus on nyt saatu aikaan! Edelleen etsimme lisää tuotteita, joten jos just sulla olisi tarjota puotiin sopivia, Suomessa valmistettuja ekotuotteita, ota rohkeasti yhteyttä! Emme tällä hetkellä pysty tekemään isoja hankintoja suoraan, joten myyntitili on ensisijainen vaihtoehto.

Ensimmäinen yhteistyökumppanimme on nokkosesta ja kuituhampusta tekstiilejä ja lankoja valmistava Knokkon. Heiltä saapui meille erä nokkospuuvillakankaasta valmistettuja vohvelipyyheitä sekä nokkos- ja kuituhampusta valmistettuja kuivaharjaushanskoja. Olemme näistä ihan super innoissamme! Nämä tekstiilit tuovat hyvän lisän meidän omaan valikoimaan ja on hienoa, että kehitetään uusia luonnonmateriaaleista valmistettuja tuotteita. Onhan nokkonen jo tuttu ruoanlaitossa, mutta langaksi ja kankaaksi muodostaminen onkin jo aivan oma juttunsa! Voit lukea paremmin ja tarkemmin valmistusprosessista heidän omilta sivuiltaan.

Knokkon Liisa, vohvelinen kasvopyyhe nokkospuuvillakankaasta. Kuva: Knokkon textiles company.

Nämä tuotteet tulevat olemaan mukanamme Tampereen Tallipihan kesäkauden avajaistapahtumassa tämän viikon sunnuntaina 6.6.21 klo 11-17 ja sen jälkeen ensi viikolla päivittyvät myös nettipuotiin! Tervetuloa mukaan ihanaan tapahtumaan pitkästä aikaa tapaamaan meitä ja muitakin myyjiä, nauttimaan hyvästä musiikista ja (toivon mukaan) kauniista ja lämpöisestä kesäpäivästä!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: