Go-Rento saippuat Jemma puotiin

Saimme juuri aivan ihanan lähetyksen täynnä kotimaisia saippuoita, shampoita ja kylpysuolaa suoraan Seinäjoelta. Pyrimme saamaan tuotteet puotiin ensi viikolla, mutta sitä ennen voidaan hieman fiilistellä ja tutustua tuotteisiin!

Eli valikoimista tulee löytymään nokkos- ja koivushampoota, jalkakylpysuolaa sekä voikukka-suolasaippuaa. Kaikki nämä tuotteet on käsityönä valmistettu Go-rento Oy:n omissa tiloissa Seinäjoella. Tuotteissa käytetään mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita ja kaikki käytetyt kasvit on käsin kerättyjä ja pääosin Suomen luonnossa villinä kasvavia.

Tarkempaa infoa tulee jokaisen tuotteen kohdalle puotiin, mutta tässä jo vähän jotain:

  • Nokkosshampoo on tuoksuton ja vegaaninen, hyvin vaahtoava ja riittoisa tuote. Nokkonen ravitsee hiusjuuria ja elvyttää päänahan verenkiertoa.
  • Koivushampoo on tuoksuton ja vegaaninen, hyvin vaahtoava ja hiukset kuohkeaksi jättävä koko perheen shampoo. Koivu mm. ehkäiseen hiustenlähtöä ja tekee hiukset kiiltäviksi.
  • Voikukka- suolasaippua on hoitava ihosaippua, joka on kehitetty erityisesti haastavalle ja kuivalle iholle.
  • Humala- hunaja- kaurasaippua on puhdistava käsi- ja ihosaippua. Antiseptinen humala rauhoittaa, hunaja pehmentää ja kaura tuo mukaan hellästi ihoa kuorivan ominaisuuden.
  • Jalkakylpysuola on tehokas hoito kovetumille ja virkistää väsyneitä jalkoja.

Go-Rento tarjoaa Seinäjoella myös tapahtumia ja kursseja villiyrtteihin, luontoon, hyvinvointiin ja saippuoihin liittyen. Jos siis asut Eteleä- Pohjanmaalla tai poikkeat seudulla, suosittelen lämpimästi tutustumaan Go-Rentoon! Heidän myymälä löytyy tietenkin Seinäjoelta, Törnävän Piirin Verstas- rakennuksesta. Käy tutustumassa myös netissä!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: