Kahvipussi-korit

Kankaiden lisäksi tykkään kierrättää paljon muutakin ja kahvia paljon juovana ihmisenä oli loogista alkaa ottamaan vanhat kahvipussit talteen. Keksin tehdä niistä koreja ja kerran menin kysymään kavereilta tyhjiä pusseja lisää ja nyt mulla on niitä varastossa monen vuoden kori aineksiksi! Ja koko ajan tulee lisää!

Kahvipussi-kori.

Monille tuosta sanasta tulee mieleen ne mummojen vanhoista Juhla Mokka pusseista punomat korit, joita ne mummot sitten myy turuilla ja toreilla. Eikö vain? No, JemmaDesign tarjoaa hieman erilaisia Kahvipussi-koreja… Jemmalla ei ole mummoja hommissa, eikä meillä punota mitään! Jemma pistää kahvipussit pesuun ja leikkaa ne poikki, pistää kierrätyskankaisen pussukan päälle ja ompelee vielä ripustuskoukun taakse. Näppärää eikö vain?

Kahvipussi-koreihin voit säilöä lähes mitä vain ja voit laittaa sen roikkumaan sinne minne se mahtuu ja missä se pysyy! Kosteutta kun sisällään pitävät, voit sisälle istuttaa vaikka yrtin tai pienen kukan ja sen jälkeen laittaa seinää koristamaan. Useamman korin sarjalla pystyy kasvattamaan seinällään jo pientä yrttitarhaa! Toimii myös kynille ja muille toimistotarvikkeille, hammasharjoille ja -tahnoille tai vaikka pikkuroskille roskakoriksi esim. autoon. Näiden käytön kanssa aikalailla vain taivas on rajana! Se vain pitää muistaa, jos sisällä on yrtti tai kukka, että mullan raja jää sopivasti alemmas kuin mitä kangas kääntyy sisälle, ettei kasteluvesi kastele ulkopinnan kangasta.

Kahvipussi-korien korkeus on noin 10cm, mutta tilauksesta valmistetaan myös matalampia tai korkeampia koreja. Parin kolmen sentin muutos suuntaan tai toiseen ei vaikuta hintaan, mutta jos mielit esimerkiksi koko kahvipussin korkuista koria, niin se hieman nostaa jo hintaa ihan jo kankaan menekin vuoksi. Voidaan tehdä myös koukut molemmille puolille, jolloin korissa on ikäänkuin pienet kahvat ja korin voi laittaa vaikka pöydälle. Tuolloin korissa on hyvä olla jotain tasaisesti painavampaa sisällä (esim. multaa ja kukka), jotta kori pysyy tukevasti pystyssä.

Mielelläni aina ideoin asiakkaan tarpeisiin tuotteita yhdessä asiakkaan kanssa, ja nämä on yksi hyvä esimerkki siitä kuinka yksittäistä tuotetta pystyy mielin määrin muuntelemaan käyttötarkoituksiin sopiviksi!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: